HASIČI  ZLATÉ  HORY

ROK 2021

Starší aktuality

Zde naleznete stručný průřez činností v roce 2021.

Rok 2021

- Dne 23. 11. 2021 provedena editace sekce zásahy.

- Dne 19. 6. proběhlo smuteční rozloučení s naším zesnulým členem.

- Dne 18. 6. 2021 provedena editace sekce zásahy.



- Smutná zpráva, dne 2. 3. 2021 bohužel zemřel náš dlouholetý člen, bývalý starosta a hospodář sboru, ale především nositel titulu Zasloužilý Hasič pan Jiří Čanko.

Z důvodu platných opatření jsme v současné době ani nemohli uspořádat rozloučení se všemi hasičskými poctami, které si bezesporu zaslouží. Proto, po dohodě mezi SDH a rodinou bylo rozhodnuto, že toto rozloučení tzv. po hasičsku proběhne později, hned jak to bude možné. Až bude vše naplánováno a připraveno, určitě se budeme snažit ve spolupráci s rodinou o takové události předem informovat všechny, kteří by se onoho rozloučení chtěli zúčastnit.

Prozatím bychom chtěli alespoň touto cestou vzdát hold člověku, který byl hasičem tělem i duší a požádat vás, vzpomeňte alespoň krátce společně s námi. Čest jeho památce!!!



- Obdobná situace je u sborových akcí i činnosti mladých hasičů, jako jsou soutěže a pod.

- Výcvikový plán je samozřejmě již dávno hotov, nicméně vzhledem k součassné situaci školíme pouze nadálku, tj. prostřednictvím prezentací a videí rozesílaných e-mailem členům jednotky. výcviky a IMZ jsou odkládány na dobu až to půjde uskutečnit.